vineri, 9 decembrie 2011

„Nu îmi închipui cum i-aş fi putut scrie ode lui Ceauşescu!”

http://www.studentpress.ro/ro/2/4/192/%E2%80%9ENu-%C3%AEmi-%C3%AEnchipui-cum-i-a%C5%9F-fi-putut-scrie-ode-lui-Ceau%C5%9Fescu!%E2%80%9D.htm
Interviu cu marele regizor roman Timotei Ursu
Venit de la New York, marele regizor român, Timotei Ursu, a fost prezent la Cluj-Napoca, cu ocazia proiecției filmului său de debut, "Decolarea". Lugmetrajul a putut fi vizionat pentru a doua oară, după 40 de ani, în orasul natal al regizorului.Cu ajutorul bunului său prieten, actorul Florin Piersic, pelicula a fost proiectaă la cinematograful care-i poartă numele.
http://www.ubbtv.ro/video?v=IbjhUAPY38vqP
Târguțu' Vintage...HO HO HO! din nou la CLuj-Napoca
Le Fabuleux Magasin de Mirreille a aniversat alături de colecționarii de lucrusoare vechi si de designerii aflați la început, cea de-a XVIII-a ediție a „Târgusorului vintage". Timp de 3 ani, în fiecare sezon, clujenii s-au bucurat de hainele si de accesoriile vintage pe care le-au putut găsi în cadrul diferitelor ediții ale acestui târg.
http://www.ubbtv.ro/video?v=JLLVVr5Gf8x3t
Premiera filmului "Decolarea" la Cluj-Napoca
Venit special de la New York, cunoscutul regizor Timotei Ursu si-a proiectat, pentru a doua oara, după 40 de ani, filmul său de debut „Decolarea" la cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca.
http://www.ubbtv.ro/video?v=2wAtGaW30bjLQ
Cenzura si libertatea cuvântului pe vremea comunismului
Simpozionul de Jurnalism a găzduit oameni de seamă ai culturii românesti, care au vorbit despre cenzura si libertatea cuvântului.Acestia si-au amintit cu nostalgie de vremurile comuniste si despre ce a însemnat să fii scriitor în acea perioada.
http://www.ubbtv.ro/video?v=8GWhf2X0s7zXu